COMENZI LA TEL: 0771 36 16 63

Categorii

  Termeni si Conditii

  CERTIFICAT DE GARANTIE

   

  Produsele comercializate de S.C. AUTOPARTS S.R.L., cuprinse pe site-ul www.autopartscluj.ro sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori si certificate de acestia.

  Garantia se aplica in conformitatre cu H.G.394/1995.Termenul de garantie este de:

  • 18 luni pentru produsele de folosinta indelungata ( articulatii omocinetice, ambreaje, elemente directie, elemente frana, pompa apa, cabluri, ssimeringuri, rulmenti, role si alte produse conform listelor stabilite de producator);

  • 18 luni pentru filtrele de aer, ulei, motorina si benzina, dar nu mai mult de 15.000 km;

  • 24 luni pentru amortizoare;

  • 6 luni pentru restul produselor.

  Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie vor fi inlocuite cu altele noi, iar in cazul in care produsul respectiv nu se afla in stoc, se va restitui consumatorului contravaloarea integrala a acestuia.

  Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare, a vanzatorului final.

  Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

  *Piesa nu a fost montata intr-un atelier autorizat;

  *Piesa s-a defectat din cauza unui montaj incorect sau din cauza montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

  *Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata in alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;

  *Piesa nu a fost identificata corect din cauza prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montare nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;

  *Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehicolului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului;

  *Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare ( raliuri, competitii sportive, taximetrie, etc.);

  *Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;

  *Piesa prezinta o uzura normala.

   

  Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie se vor prezenta la vanzatorul acestora si vor fi insotite de urmatoarele documente:

  *Factura de achizitie de la S.C. AUTOPARTS S.R.L. si factura cu care a fost vanduta piesa clientului;

  *Certificatul de garantie care s-a eliberat la vanzarea piesei;

  *Dovada montarii piesei intr-un service autorizat (copie);

  *Documentul emis de catre un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea ( pentru amortizoare este obligatoriu diagrama);

  *Copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehicolului sau copie talon.

   

  MENTIUNI:

  1. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in termen de maximum 3 zile de la livrare.

  2.NU SE ADMIT LA RETUR PIESELE CU AMBALAJ DETERIORAT, RESPECTIV ETICHETA DETERIORATA SAU PIESELE CARE AU FOST DEJA MONTATE.

  3.Limita valorica a raspunderii SC AUTOPARTS SRL pentru piesele in garantie este suma platita de catre client pe factura originala eliberatade firma SC AUTOPARTS SRL.

   

  DECLARATIE DE CONFORMITATE

   

  Noi,S.C. AUTOPARTS S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Hateg, Bl. Lama G, Apt. 60, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/3233/2006, avand C.I.F. RO 19062047, asiguram, garantam si declaram pe propia raspundere, conform prevederilor Art.5 din Hotararea Guvernului Nr.1.022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, protectia mediului, ca produsele comercializare de noi, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele europene.

   

  1. Termeni si conditii


   Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 
  10 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

  1.  
   1. Conditii generale de returnare:


  Produsele care nu sunt conform specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

  Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.

  Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, soft, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC Autotparts SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

  SC Autotparts SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

  Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC Autotparts SRL.
  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.